Beemsterhoek 7 2905XA Capelle aan de IJssel
010-8457651
whelling@upcmail.nl

Diensten

Voor al uw administratieve diensten in Barendrecht e.o.

Financiële administratie

Er wordt voorzien in alle diensten voor uw financiële administratie in Barendrecht, Rotterdam en omstreken Een goede financiële administratie is voor iedereen immers onontbeerlijk. Dit geldt zowel voor particulier als bedrijf. Bijvoorbeeld voor het uitzetten van een duidelijk managementbeleid of voor de heldere communicatie met derden. Denkt u hierbij aan instanties als banken, andere kredietverstrekkers of de fiscus. Het is zaak dat u dit allemaal correct regelt.

Aangifte en belastingadvies

De fiscale regelgeving is continu in beweging met de bedoeling een vereenvoudiging te bewerkstelligen voor u als particulier of als bedrijf. Dat dit nog lang niet bereikt is, is voor iedereen een feit. Hoe complex de regelgeving ook mag zijn, er wordt voor u altijd gestreefd naar een zo voordelig mogelijke situatie. Ook als het om fiscale zaken gaat, vindt u hier een goede partner die uw belangen niet uit het oog verliest. Of het nou om de periodieke aangifte van uw belasting gaat of om het geven van gedegen advies; u kunt altijd op ons rekenen.

Loonadministratie

Een correcte loonadministratie is van essentieel belang aangezien deze van invloed kan zijn op de motivatie van uw personeel. Het te laat of niet goed uitbetalen van salarissen leidt tot onvrede en irritatie. Daarnaast hebt u te maken met instanties als de belastingdienst, arbodiensten, uitvoerende instanties en ziekenfondsinstellingen. Ook hebt u binnen de salarisadministratie veelvuldig te maken met wijzigende regels.

Jaarrekeningen

De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf. Deze bestaat uit een balans, een resultatenrekening of winst-en-verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting op beide, het kasstroomoverzicht. U bespaart veel tijd als u dit uitbesteedt. Administratiekantoor Elling is u graag van dienst bij het opstellen, berekenen en regelen van uw jaarrekening.