Beemsterhoek 7 2905XA Capelle aan de IJssel
010-8457651
whelling@upcmail.nl

Garanties

Voor al uw administratieve diensten in Barendrecht e.o.

Duidelijke prijsafspraken

Als administratiekantoor voor uw belastingzaken en/of boekhouding is het moeilijk vooraf voor beide partijen een duidelijke inschatting  te maken hoeveel uur wij met bepaalde werkzaamheden bezig zijn. Een prijsafspraak is vooraf daarom niet zo makkelijk te maken. Daarom wordt er met u een vast uurtarief af gesproken. De garantie voor u is dat u nooit meer uren betaald dan dat er werkelijk aan u besteed is.

Servicegericht

Het meest persoonlijke aspect van uw zakelijke relatie is de service. Het ontkennen dat het nooit druk is op het administratiekantoor kan niet, maar wanneer u belt met een dringende vraag, dan wordt er tijd voor u vrijmaken. Elke vraag die u als cliënt heeft, krijgt alle nodige aandacht en u zult altijd het  antwoord krijgen. Dat is een logisch gevolg van de persoonlijke service.

Kwaliteit van diensten

Een hoge belastingteruggave is natuurlijk fijn, maar niet altijd een teken van de kwaliteit van uw huidige boekhouder. Mogelijk had de teruggave vele malen hoger kunnen uitvallen, maar u kunt dit lastig controleren, omdat u minder inzicht heeft in de financiële administratie. Ook daarom is de zakelijke vertrouwensrelatie essentieel van belang. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van uw situatie en daarbij houdt het ons scherp.

De slogan is Administratiekantoor Elling:

Daar waar service nog een begrip is