Beemsterhoek 7 2905XA Capelle aan de IJssel
010-8457651
whelling@upcmail.nl

Ons team

Voor al uw administratieve diensten in Barendrecht e.o.

Jarenlange ervaring

Administratiekantoor Elling heeft jarenlang ervaring in de administratieve sectoren en richt zich op de boekhouding, belastingzaken en het oplossen van structurele uitdagingen rondom uw administratie. Het administratiekantoor richt zich het meest op startende ondernemer, VOF’S en particulieren.

Persoonlijk gesprek

Er wordt gewerkt met vaste tarieven. Zo behoudt u overzicht op uw kosten. Een persoonlijk gesprek vooraf is echter wel belangrijk, zodat samen met u bepaald wordt wat het voordeligst is.

Besparing kosten

Door tijdens een persoonlijk gesprek onduidelijkheden te ventileren en een helder beeld te krijgen over de omvang van de werkzaamheden, bespaart u veel onnodige kosten. Ook wordt tijdens dit gesprek direct aandacht besteed aan de structuur van uw financiële administratie en indien gewenst worden verbeteringen voorgesteld.Bereikbaarheid van uw boekhouder

Doordat het een kleinschalig administratiekantoor is zijn wij ook in de avonduren en in het weekend vaak bereikbaar en kunnen dan u van dienst zijn. Er is begrip dat u op de dag geld wil verdienen en buiten uw werkuren en/of kantooruren uw boekhouder wil spreken. Daarnaast heeft u een vast aanspreekpunt, zodat u niet de ene dag door medewerker A te woord wordt gestaan en een dag later door medewerker B.